Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/wwweuroahv/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 28

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /home/wwweuroahv/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 29

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /home/wwweuroahv/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 30
Over ons

Euregionale Acute Hulpverlening en Veiligheid, kortweg Euro AHV, is een opleidings- en trainingsinstituut dat leek en professional leert te handelen in de tijd tussen incident en het verschijnen van de professionele hulpverlening. Zoals BHV, EHBO en reanimatie. Ook leert Euro AHV u incidenten te voorkomen. Euro AHV levert ook diverse producten om de hulpverlening zo goed mogelijk te laten verlopen, zoals verbandmiddelen, AED's (Automatische Externe Defibrillator) en AED kasten.
Euro AHV zorgt verder ook voor het vergemakkelijken van de BHV binnen uw bedrijf of instelling. Hierbij moet u denken aan controle van verbandtrommels, het op tijd aangeven wanneer een herhalingscursus noodzakelijk is, adviezen over actuele zaken betreffende veiligheid, het maken van ontruimingsplannen etc.

Voor onze cursussen zijn we aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV). Het NIBHV is opgericht door het Nederlands Instituut voor Brandweer en Rampenbestrijding en het Oranje Kruis. Voor onze EHBO opleidingen zijn wij aangesloten bij het Oranje Kruis.
De Euro AHV-docenten zijn allen afkomstig uit de professionele hulpverlening zoals brandweer, ambulancehulpverlening en Spoedeisende Eerste Hulp afdeling. Als u uw medewerkers wilt opleiden voor de jaarlijkse BHV-training, kunt u hiervoor lesmateriaal bestellen.

De opleiding BHV kan in Enschede plaatsvinden (zowel volledig als herhaling.) We kunnen ook bij u een incompany BHV-training verzorgen.
Meer weten? Bel naar 053 - 432 97 94 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

koffer